Kapcsolat

Saludus Stúdió

Szeged, Dugonics tér 7.

Mészáros Edina

Tel: +36-20/383-2003

E-mail: info@saludus.hu

Access Bars

Access Bars kezelés

 

Tudta, hogy 32 pont van a fejünkön, amit ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudjuk engedni mindazt, ami miatt képtelenek vagyunk az el(be)fogadásra? Ezek a pontok tartalmazzák, mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltunk. Itt az alkalom, hogy elengedjen mindent!

 

Ha fáradt , stresszes, ha szeretne több örömöt az életébe, ha vannak az életének olyan területei, amelyek nem úgy működnek, ahogyan azt szeretné és ahol szívesen változtatna, akkor próbálja ki ezt az egyszerű, de igen hatékony módszert!

A kezelések hatására kapcsolataink javulhatnak, egészségügyi problémáink megoldódhatnak, a gyerekek tanulási képességei, készségei ugrásszerűen nőhetnek. A kezelés hatása már az első alkalom után érezhető. Segít abban, hogy megerősödjön a befogadás képessége, ami által elérhető az az élet, amire mindig is vágyott, hogy az álmai valósággá válhassanak . Visszakaphatja az életébe és a magába vetett hitét, önbizalmát, lelkesedését.

Ami változást egy-egy alkalommal elérünk, nem múlik el és később sem veszíti el a hatását.

 

Az Access Bars®™ egy finom, non-invazív, érintés alapú módszer, amely lehetővé teszi, hogy megszabaduljon minden korlátozó gondolattól, attitűdtől, elképzeléstől, valaha meghozott döntéstől és hiedelemtől.

 

 

 

Mik a Barok?

Baroknak nevezzük azokat a pontokat, energiasávokat, amelyek körkörösen és hosszában helyezkednek el a fejen. (32 BAR található a fejen.) Ezek meghatározott rendszer alapján történő gyengéd érintésével könnyedén el tudsz engedni mindent, ami akadályoz téged abban, hogy teljes elfogadásban légy.

A fejünkön található energia sávok elraktározzák minden valaha megtörtént, vagy felmerült gondolatunk, ötletünk, hitünk, elképzelésünk, döntésünk elektromágneses összetevőjét. Vannak sávok a gyógyulásra, a testre, a tudatosságra, az erőre, a kreativitásra, a kapcsolatokra, a pénzre, a fiatalságra… stb.

 

A Bars ezreknek segített, hogy megváltoztassák az életük és testük több aspektusát, többek között az alvási, egészségügyi, testsúllyal, partnerkapcsolattal, stresszel kapcsolatos kihívásokat.

Legrosszabb esetben egy jó masszázs élményét nyújtja. A legjobb esetben az egész életünk megváltozik.